Ett svenskt mjukvaruföretag med fullt fokus på kundnära utveckling och leverans av produkter och tjänster

Vår styrka är kombinationen av lång erfarenhet och ingenjörsmässig nyfikenhet. Med ambitionen att alltid vara den föredragna leverantören av välrenommerade produkter och tjänster. Vi arbetar och verkar utifrån de värderingar vi tror på som individer, där förtroende och ett långsiktigt samarbete med våra kunder utgör grunden för en kontinuerlig utveckling av oss och våra lösningar.

Vår produktserie D-Safe® innefattar vår vision av den ledande systemlösningen inom detta område. D-Safe® används idag av olika typer av organisationer, bl.a. inom branscher som Bank, Försäkring, Industri, Fackföreningar och Regioner.

Samarbeten och partners

Våra samarbeten och gemensamma erbjudande är av högsta prioritet för oss och vi har en både långsiktig och nära relation med våra partners, inte minst vad gäller teknisk utveckling och support till slutkunder.

Vi levererar ibland produkter via utvalda återförsäljare. Dessa partners erbjuder då sina egna lösningar och produkter, där våra komponenter utgör en vital del av en större lösning.

Vi är D-Ware

stefan johansson

Stefan Johansson

Stefan har lång erfarenhet av mjukvaruindustrin, inklusive affärsområden såsom medicinteknik och säkerhet. Stefan är även ägare och VD för Solid Invention AB och har flertal engagemang och uppdrag inom produkt- och utvecklingsledning.

rickard andersson

Rickard Andersson

Rickard har mångårig erfarenhet av praktiskt arbete som senior systemkonsult, med ansvar för leverans och affärsutveckling inom olika affärsområden. Rickard är en av grundarna av Olmia AB där han ansvarar för konsult- och serviceverksamheten.

henrik gidlöf

Henrik Gidlöf

Henrik har varit verksam inom affärs- projekt- och leveransledning för olika typer av verksamhetsområden inom IT-branschen i drygt 20 år. Henrik är styrelseordförande för D-Ware och VD för Olmia AB med ansvar för leverans- och förvaltningsprojekt.

rasmus larsson

Rasmus Larsson

Rasmus har många års erfarenhet av försäkringsbranschen. Genom att kombinera detta med ett stort engagemang för mjukvaruutveckling, arbetar han som produktansvarig för D-Safe® och med uppdrag för både Solid Invention AB och Olmia AB.

Vill du veta mer?