D-Safe® produktserie

D-Safe® produktserie innefattar en komplett och modern OAIS-kompatibel e-arkiv plattform med komponenter för lagring, återsökning, formatering, visning, transformation och livscykelhantering. Lösningen är designad för att enkelt kunna byggas ut med enskilda kundanpassningar. Dessa kan utvecklas av återförsäljare eller av kunderna själva, för att erbjuda full flexibilitet som behövs för att lösa specifika behov. D-Safe® produktserie utvecklas kontinuerligt med starkt fokus på skalbarhet, effektiv datahantering och säkerhet. D-Safe® kan levereras genom små, kostnadseffektiva molninstallationer eller genom storskaliga installationer i kundens egna IT-miljö. D-Safe® produktserie innefattar framtidens lagringsplattform för digitalt innehåll – för allt som behöver lagras och göras lättillgängligt. Snabbt, enkelt och säkert.

  • OAIS (ISO 14721:2012) kompatibel
  • GDPR-kompatibel

D-Safe® Cloud

Digitalt arkiv som svensk molntjänst. Säker hantering av dina filer där all data lagras och hanteras i Sverige, lagring och datatransport sker krypterat och ingen data lagras utanför landets gränser eller av något utländskt bolag. Pris inkluderar 100 GB lagringsutrymme, tillgång till en applikation, fria uppdateringar och SLA.

Från 299 SEK/mån per användare

D-Safe® On-prem

Digitalt arkiv som installerad lösning. Hela installationen och all data hanteras i kundens egna miljö. Pris inkluderar installation och uppsättning, fria uppdateringar och SLA. Minimum 5 användare.

Från 599 SEK/mån per användare

D-Safe® Web

Den webbaserade klienten till D-safe® - säker åtkomst till Din data. Sök, uppdatera, ändra, ta bort och lägg till data i arkivet. Säker åtkomst till D-safe® systemlösning, genom valbar webbläsare. Begränsa tillgången till känsliga uppgifter. Ett komplett och kostnadseffektivt grafiskt gränssnitt till Dokumenthanteringssystem.

D-Safe® API

Integrationsgränssnittet för D-safe® - ett modernt restAPI för lagring och återsökning av information. Utvecklat för att erbjuda smidiga integrationsmöjligheter och innefattar källkod i C# och Swagger-dokumentation för ännu enklare integration. Fullt dokumenterat gränssnitt och kan testas genom plugins i webb-läsare. Alla funktioner i lagringsplattformen är exponerade. D-safe® använder API:et även internt och är därigenom alltid uppdaterad, supporterad och säker. Utvecklad med prestanda och säkerhet i åtanke och har genomgått extern penetrationstestning.

D-Safe® Admin

Webbaserad administration - för full hantering och konfiguration av D-Safe®. Olika användarbehörigheter för rollbaserad administration av systemet. Smidig konfiguration av användare, grupper, behörigheter, säkerhet, datatransformation och mycket mer. D-Safe® Admin tillhandahåller alla funktioner som behövs för att upprätthålla systemet i bästa skick, alltifrån små organisationer till stora företag med avancerade behov av systemkonfiguration.